Behance Hesabımı Nasıl Silerim

0
478
behance hesabimi nasil silerim

Behance Hesabımı Nasıl Silerim

Behance, danışmanlık ve çevrimiçi portföy siteleri de dahil olmak üzere kendini tanıtmada uzmanlaşmış bir site ve hizmet ağıdır. Behance hesabımı nasıl silerim diye düşünüyorsanız, o zaman yazımızı okuyama devam ediniz.

Behance hesabınızı silmek için lütfen Behance.net’ in sağ üst köşesin de bulunan avatarınızı tıklayın. Hesap Ayarları ‘ nı tıklayın ve “Hesabı Sil” sekmesini seçin. Orada hesabınızı silme seçeneğiniz olacak.

 

Bunu yapmadan önce lütfen dikkat:

Hesabınız ANINDA ve KALICI silinir.
Hesabınıza ait olan tüm içeriğiniz silinecek.
Yorumlar, mesajlar, tartışma yazıları vb. dahil olmak üzere tüm bilgileriniz kalıcı ve geri döndürülemez bir şekilde silinecektir.
Profilinize ve sahibi olduğunuz projelerinize de erişemezsiniz.
Behance hesabınızı silmek, Adobe Portföy sitenizi veya Adobe Portföy sitenizdeki çalışmalarınızı silmez.

LÜTFEN DİKKAT : Behance hesabınızı silmek, hesabınızla ilişkili ödemeli üyelikleri iptal etmez. Adobe Talent, Adobe Portfolio veya diğer Adobe üyeliklerini iptal etmeye çalışıyorsanız, lütfen accounts.adobe.com sitesine giriş yapın ve iptal etmeye çalıştığınız üyeliği yönetin.