Home Tags Anulowanie subskrypcji konta bloom

Tag: anulowanie subskrypcji konta bloom

Jak Usunąć Konto Bloom

Bloom Account Deletion

Jak Usunąć Konto Bloom

Jak Usunąć Konto Bloom: Bloom to aplikacja randkowa, która umożliwia członkom spotkania, komunikowanie się i flirtowanie. Pomożemy Ci zamknąć Twoje konto w aplikacji Bloom przez Jaumo dzięki naszemu artykułowi „Jak Usunąć Konto Bloom”.

 

 

Anulowanie Subskrypcji Bloom

Możesz wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji VIP do 24 godzin przed wygaśnięciem umowy.

Twoje członkostwo VIP nie będzie już odnawiane i wygasa z końcem wybranego okresu. Jeśli subskrypcja nie zostanie anulowana pod koniec tego okresu, zostanie naliczona opłata za nową kwotę o tej samej wartości, co zamówienie subskrypcji. Kupując subskrypcję, nieużywane części bezpłatnego okresu próbnego są tracone.

Ważne: należy pamiętać, że usunięcie konta BLOOM jest niezależne od subskrypcji i nie powoduje automatycznego anulowania subskrypcji VIP u dostawcy płatności. Możesz to zrobić tylko ręcznie.

Anuluj subskrypcję ze sklepu Google Play
1. Sklep Google Play na telefonie lub tablecie z Androidem. Otwórz.
2. Sprawdź, czy jesteś zalogowany na prawidłowe konto Google.
3. Wybierz Menu Subskrypcje.
4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować.
5. Stuknij Anuluj subskrypcję.
6. Postępuj zgodnie z instrukcjami.

Anuluj subskrypcję na swoim iPhonie, iPadzie lub iPodzie Touch
1. Otwórz aplikację Ustawienia.
2. Wybierz swoje imię.
3. Stuknij Subskrypcje. (Jeśli nie widzisz „Subskrypcji”, stuknij zamiast tego „iTunes i App Store”. Stuknij swój Apple ID, a następnie Pokaż Apple ID, zaloguj się, przewiń w dół do Subskrypcji i dotknij Subskrypcje.)
4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz zarządzać. Nie widzisz subskrypcji, której szukasz?
5. Stuknij Anuluj subskrypcję. Jeśli nie widzisz opcji Anuluj subskrypcję, subskrypcja została już anulowana i nie zostanie przedłużona.

 

Jak Mogę Usunąć Moje Konto Bloom?

Usunięcia konta w Bloom nie można cofnąć. Dane zostaną usunięte i nie można tego cofnąć.

Otwórz aplikację Bloom i wykonaj kolejno poniższe czynności.

profil> ustawienia> konto> usuń konto

– Kliknij „Usuń konto” i kliknij „Tak”.

– W następnym kroku podaj przyczynę usunięcia konta Bloom i kontynuuj.

– Kliknij „Zapisz” bez określania czegokolwiek na następnym ekranie. Twoje konto Bloom zostało usunięte.

LAST COMMENTS