Home Tags Anulowanie subskrypcji konta joyride

Tag: anulowanie subskrypcji konta joyride

Jak Usunąć Konto Joyride

joyride account deletion

Jak Usunąć Konto Joyride

Jak Usunąć Konto Joyride: Joyride to aplikacja randkowa, która umożliwia członkom spotkania, komunikowanie się i flirtowanie. Pomożemy Ci zamknąć Twoje konto w aplikacji Joyride przez Jaumo dzięki naszemu artykułowi „Jak Usunąć Konto Joyride”.

Joyride to usprawniona gra zręcznościowa z rosnącą serią popularnych mini-gier i ekscytujących oryginalnych formatów!

 

W Joyride Możesz:
Graj w szybkie klasyki, takie jak Saper i 2048, w pokojach na żywo i konkursach
-Odkryj oryginalne nowe gry, takie jak Music Mania i Trivia Crush
Opublikuj własny pokój gier i zostań gwiazdą jednym kliknięciem
– Poznawaj nowych znajomych i spotykaj się w pokojach gier
Rywalizuj i wygrywaj w setkach konkursów na żywo każdego dnia!

 

Anulowanie Subskrypcji Joyride

Możesz wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji VIP do 24 godzin przed wygaśnięciem umowy.

Twoje członkostwo VIP nie będzie już odnawiane i wygasa z końcem wybranego okresu. Jeśli subskrypcja nie zostanie anulowana pod koniec tego okresu, zostanie naliczona opłata za nową kwotę o tej samej wartości, co zamówienie subskrypcji. Kupując subskrypcję, nieużywane części bezpłatnego okresu próbnego są tracone.

Ważne: należy pamiętać, że usunięcie konta JOYRIDE jest niezależne od subskrypcji i nie powoduje automatycznego anulowania subskrypcji VIP u dostawcy płatności. Możesz to zrobić tylko ręcznie.

Anuluj subskrypcję ze sklepu Google Play
1. Sklep Google Play na telefonie lub tablecie z Androidem. Otwórz.
2. Sprawdź, czy jesteś zalogowany na prawidłowe konto Google.
3. Wybierz Menu Subskrypcje.
4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować.
5. Stuknij Anuluj subskrypcję.
6. Postępuj zgodnie z instrukcjami.

Anuluj subskrypcję na swoim iPhonie, iPadzie lub iPodzie Touch
1. Otwórz aplikację Ustawienia.
2. Wybierz swoje imię.
3. Stuknij Subskrypcje. (Jeśli nie widzisz „Subskrypcji”, stuknij zamiast tego „iTunes i App Store”. Stuknij swój Apple ID, a następnie Pokaż Apple ID, zaloguj się, przewiń w dół do Subskrypcji i dotknij Subskrypcje.)
4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz zarządzać. Nie widzisz subskrypcji, której szukasz?
5. Stuknij Anuluj subskrypcję. Jeśli nie widzisz opcji Anuluj subskrypcję, subskrypcja została już anulowana i nie zostanie przedłużona.

 

Jak Mogę Usunąć Moje Konto Joyride?

Usunięcia konta w Joyride nie można cofnąć. Dane zostaną usunięte i nie można tego cofnąć.

Otwórz aplikację Joyride i wykonaj kolejno poniższe czynności.

profil> ustawienia> konto> usuń konto

– Kliknij „Usuń konto” i kliknij „Tak”.

– W następnym kroku podaj przyczynę usunięcia konta Joyride i kontynuuj.

– Kliknij „Zapisz” bez określania czegokolwiek na następnym ekranie. Twoje konto Joyride zostało usunięte.

LAST COMMENTS