Home Tags Photo lab hesap kapatma

Tag: photo lab hesap kapatma

Photo Lab Hesabı Nasıl Silinir

Photo Lab Hesabı Nasıl Silinir

Photo Lab Hesabı Nasıl Silinir: Photo Lab uygulaması, San Fransisco, USA merkezli bir şirket olan Linerock Investments LTD’den tarafından piyasaya sürüldü. Şirket, 2010 yılında Android geliştiricisi olarak başladı. Şirketin uygulama portföyünde, 100 milyondan fazla yüklemeyle Photo Lab Picture Editor’ın en popüler olduğu 14 mobil uygulama bulunmaktadır.

 

 

Photo Lab Hesap Silme

Photo Lab uygulamasında üyeliğinizi silemezsiniz. Photo Lab Premium üyeliğinizi sonlandırmak ve Photo Lab uygulamasında Google veya Facebook ile oturum açtıysanız verdiğiniz izinleri kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

 

 

Photo Lab Premium Üyelik İptali

Photo Lab Premium üyeliğinizi, uygulamada oturumu sonlandırmak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırmak ile Photo Lab VIP üyeliğinizi sona ermez.

Photo Lab Pro üyeliğiniz yenilemeyi önlemek için, aboneliğinizin sona ermesinden en az 24 saat önce otomatik yenilemeyi kapatmanız gerekir. Otomatik olarak yenilemeyi Google Play- App Store hesap ayarlarınızdan kapatabilirsiniz.

Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntemiyle ile yaptıysanız (Play Store, App Store veya diğer ödeme yöntemleri) yine aynı yöntemle Photo Lab Pro aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir. Bunu Photo Lab Pro aboneliğiniz yenilenmeden en az 24 saat öncesinde yapmanız gerekir.

 

Google Play Store Üzerinden Photo Lab Pro Abonelik İptal Edin:

* Android cihazınızdan Google Play Store’u. açın.

* Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.

* Menü Abonelikler’e dokunun.

* İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.

* Aboneliği iptal et’e dokunun.

 

iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda PhotoLab Pro Abonelik İptal Edin:

* Ayarlar uygulamasını açın.

* Adınıza dokunun.

*Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler”i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)

* Yönetmek istediğiniz aboneliğe dokunun.

* Aboneliği İptal Et’e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmez.

 

Facebook Uygulama İzinlerini Kaldır:

– Facebook’un sağ üst köşesinden menüye tıklayın.

– Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve ardından “Ayarlar”‘a tıklayın.

– Sol menüden Uygulamalar ve İnternet Siteleri’ne tıklayın.

– Kaldırmak istediğiniz uygulama veya oyunların yanındaki kutuya tıklayın.
Kaldır’a tıklayın.

– Uygulamayı veya oyunu kaldırmanın ardından, uygulama veya oyun zaman tünelinizde paylaşımda bulunamaz. Eski bir gönderiyi görmeye devam ediyorsanız, gönderiyi kaldırabilirsiniz.

 

Google İzin Verilen Uygulamalar:

– Gmail hesabınızda oturum açın ve https://myaccount.google.com/u/3/permissions adresine tıklayın

– Kaldırmak istediğiniz uygulama veya hizmeti seçin.

– Erişimi Kaldır’ı seçin.

LAST COMMENTS