Home Tags Waplog hesap kapatma

Tag: waplog hesap kapatma

Waplog Hesap Silme

Waplog Account Deletion

Waplog Hesap Silme

Waplog, yakınındaki veya dünyanın her yerindeki insanlarla tanışmanı sağlayan çevrimiçi arkadaşlık sitesidir. Waplog’da kısa videolar çekip, bunları profiline yükleyerek kendini herkese olabilecek en iyi şekilde tanıtabilirsin. Waplog hesap silme yazımızı okuduğunuza göre artık bunlar sizi ilgilendirmiyor demektir.

VIP üyeliğin varsa hesabını silmek üyeliğini sonlandırmaz. Hesabını silmeden önce VIP üyeliğini Play Store/App Store üzerinden iptal etmelisin.

 

Google Play Store üzerinden abonelik iptali
1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
2. Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
3. Menü Abonelikler’e dokunun.
4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
5. Aboneliği iptal et’e dokunun.
6. Talimatları uygulayın.

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda abonelik iptal etme
1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adınıza dokunun.
3. Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler”i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)

Waplog Hesabı Nasıl Silinir

Uygulama Üzerinden Waplog Hesap Silme

– Waplog uygulamamızı açıyor “Profil > Ayarlar (dişli çark) > Hesap Ayarları > Hesabını Sil” adımlarına sırasıyla tıklıyoruz. Tekrardan
Hesabı Sil” e tıklayın. Silme sebebinizi belirtin ve onaylayın. Waplog e-posta adresimize mail gönderecek.

Waplog Hesap Silme
Waplog Hesap Silme

Hesabı Sil” e tıklayın. Waplog hesabınız silinmiştir.

Web Sitesi Üzerinden Waplog Hesap Silme

– Waplog web sitesinde oturum açtıktan sonra https://waplog.com/profile/account_settings bağlantı adresine tıklayın yada kopyalayıp web tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın. Açılan sayfasının en altına iniyor “Profili Sil” butonuna tıklıyoruz.

-“Profilinizi silmek üzeresiniz. Emin misiniz?
Sevgili nasilsilerim,

Profilinizi sildiğiniz zaman, bir daha hesabınızla giriş yapamayacaksınız. Fotoğraflarınız, duvar yazılarınızı, yorumlarınız, beğenileriniz, arkadaşlarınız, ziyaretçileriniz, mesajlarınız ve Waplog’da kalan herşeyiniz silinecektir. Profilinizi silmeye devam etmek için, lütfen ‘Profili Sil‘ butonuna basınız.

*ÖNEMLİ* VIP üyeliğin varsa hesabını silmek üyeliğini sonlandırmaz. VIP üyeliğini Play Store/App Store üzerinden iptal etmelisin.” uyarısını okuyor ve VIP üyeliğimiz yoksa “Proili Sil” butonuna basıyoruz.

– Waplog e-posta adresimize mail gönderecek. Gelen maildeki “Profil Sil” butonuna tıklıyoruz. Waplog hesabınız silinmiştir.

LAST COMMENTS