Home Tags Zamknięcie konta waplog

Tag: zamknięcie konta waplog

Usunięcie Konta Waplog

Usunięcie Konta Waplog

Usunięcie Konta Waplog

Usunięcie Konta Waplog: Waplog to internetowy serwis randkowy, który pozwala poznać ludzi w pobliżu lub na całym świecie. Możesz przedstawić się wszystkim w najlepszy możliwy sposób, kręcąc krótkie filmy i przesyłając je do swojego profilu na Waplog.

Ważne: jeśli masz członkostwo VIP, usunięcie konta nie spowoduje wygaśnięcia członkostwa. Przed usunięciem konta musisz anulować członkostwo VIP w Play Store / App Store.

 

Anuluj subskrypcję ze sklepu Google Play
1. Sklep Google Play na telefonie lub tablecie z Androidem. Otwórz.
2. Sprawdź, czy jesteś zalogowany na prawidłowe konto Google.
3. Wybierz Menu Subskrypcje.
4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować.
5. Stuknij Anuluj subskrypcję.
6. Postępuj zgodnie z instrukcjami.

Anuluj subskrypcję na swoim iPhonie, iPadzie lub iPodzie touch
1. Otwórz aplikację Ustawienia.
2. Wybierz swoje imię.
3. Stuknij Subskrypcje. (Jeśli nie widzisz „Subskrypcji”, stuknij zamiast tego „iTunes i App Store”. Stuknij swój Apple ID, a następnie Pokaż Apple ID, zaloguj się, przewiń w dół do Subskrypcji i dotknij Subskrypcje.)

 

 

Jak Usunąć Konto Waplog

Usuwanie Konta Waplog Przez Aplikację

– Otwieramy naszą aplikację Waplog i klikamy odpowiednio „Profil> Ustawienia (sprzęt)> Ustawienia konta> Usuń konto”. ponownie
Kliknij „Usuń konto”. Podaj przyczynę usunięcia i potwierdź. Waplog wyśle ​​pocztę na nasz adres e-mail. Klikamy przycisk „Usuń Profil” w przychodzącej poczcie. Twoje konto Waplog zostało usunięte.

 

Usuwanie Konta Waplog Z Witryny

– Po zalogowaniu się na stronie Waplog kliknij link na https://waplog.com/profile/account_settings lub skopiuj i wklej go w pasku adresu przeglądarki internetowej. Przechodzimy do dolnej części otwartej strony i klikamy przycisk „Usuń Profil”.

– Czytamy ostrzeżenie

Zamierzasz usunąć swój profil. Czy jesteś pewny/pewna?

Drogi nasilsilerimcom,

Po usunięciu swojego konta nie będziesz już w stanie logować się ponownie. Twoje zdjęcia, posty na ścianie, komentarze, polubione, znajomi, odwiedzający, wiadomości i oraz inne elementy na Waplog zostaną usunięte. Aby kontynuować proces usuwania, kliknij przycisk “Usuń Profil”.

*WAŻNE* Jeśli masz członkostwo VIP, usunięcie konta nie jest równoznaczne z końcem członkostwa. Należy anulować członkostwo przez Google Play lub App Store” i naciskamy przycisk „Usuń Profil”, jeśli nie mamy członkostwa VIP.

– Waplog wyśle ​​pocztę na nasz adres e-mail. Klikamy przycisk „Usuń Profil” w przychodzącej poczcie. Twoje konto Waplog zostało usunięte.

LAST COMMENTS