GoLocator Hesabı Nasıl Silinir

golocator hesabı nasıl silinir

GoLocator Hesabı Nasıl Silinir

GoLocator Hesabı Nasıl Silinir: GoLocator Uygulamasının açıklama bölümünde ailenizi, yakınlarınızı okula veya geziye gönderdiğiniz çocuğunuzu veya anlık olarak takip edebileceğiniz belirtilmiş.

 

GoLocator Uygulaması Nasıl çalışır?

Aileniz ile beraber bir çember oluşturun.
Çemberinize hangi aile üyelerinizi davet edeceğinizi seçin.
Davetinizi kabul eden herkes artık çemberinizde görünür durumda

 

GoLocator uygulamasında hesabınızı silmek gibi bir seçenek yok. 7 günlük deneme sürümüne abone olduysanız veya premium aboneliğiniz varsa, abonelik süresi bitmeden aboneliği iptal etmeniz gerekiyor.

 

GoLocator Abonelik İptali

Yenilemeyi önlemek için, aboneliğinizin sona ermesinden en az 24 saat önce otomatik yenilemeyi kapatmanız gerekir. Otomatik olarak yenilemeyi Google Play- App Store hesap ayarlarınızdan kapatabilirsiniz.

Golocator Premium üyeliğiniz varsa, uygulamada oturumu sonlandırmak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırmak ile Premium üyeliğinizi sona ermez. Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntemiyle ile yaptıysanız (Play Store, App Store veya diğer ödeme yöntemleri) yine aynı yöntemle iptal ettirmeniz gerekmektedir. Bunu abonelik yenilenmeden en az 24 saat öncesinde yapmanız gerekir.

 

Google Play Store Üzerinden Abonelik İptal Etme:
* Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
* Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
* Menü Abonelikler’e dokunun.
* İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
* Aboneliği iptal et’e dokunun.

 

iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda Abonelik İptal Etme:
* Ayarlar uygulamasını açın.
* Adınıza dokunun.
*Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler“i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)
* Yönetmek istediğiniz aboneliğe dokunun. Aradığınız aboneliği görmüyor musunuz?
* Aboneliği İptal Et‘e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmez.