Hvordan Sletter Jeg Snapchat Kontoen Min

snapchat delete account

Hvordan Sletter Jeg Snapchat Kontoen Min

Hvordan Sletter Jeg Snapchat Kontoen Min: Snapchat; Utviklet av Evan Spiegel, Reggie Brown og Bobby Murphy, er det en direktemeldingsapplikasjon som ble lansert i 2011 med plattformfunksjonalitet. Lar brukerne sende tekst, lyd, bilder og videoer til hverandre

Snapchat har en funksjon der brukere kan ta videoer og bilder, legge til notater om videoene og bildene de tar.

 

Slik Sletter Du En Snapchat-konto

Du kan ikke slette Snapchat-kontoen din via mobilapplikasjonen. Logg på https://www.snapchat.com/ med brukernavn og passord, og følg trinnene nedenfor.

 

hvordan sletter jeg snapchat kontoen min
hvordan sletter jeg snapchat kontoen min

1- Klikk på https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account for å gå til slettesiden så snart som mulig etter innlogging.

2- Følgende forklaring vises.

 

“Slett kontoen

Hvordan går du fra oss?

Hvis du er sikker på at du vil slette kontoen din, skriver du inn brukernavn og passord nedenfor og klikker Fortsett.

Kontoen din blir deaktivert, så vennene dine vil ikke lenger kunne kontakte deg på Snapchat. Kontoen din blir slettet etter 30 dager. Hvis du vil aktivere kontoen din på nytt før du blir slettet, er det bare å logge på Snapchat.

Viktig merknad: Hvis du ba om dataene dine og de ikke har nådd deg ennå, må du vente til dataene dine kommer først og slette kontoen din etter at du har lastet dem ned. Når kontoen din er satt til å bli slettet, vil vi ikke kunne nå deg. ”

 

3- Hvis du er sikker på at du vil slette kontoen din, vennligst skriv inn brukernavnet og passordet ditt nedenfor, og klikk deretter på “Continue” -knappen.

4 – Snapchat-kontoen din blir slettet innen 30 dager

 

“Konto deaktivert

Kontoen din blir deaktivert veldig snart. Hvis du har en bekreftet e-postadresse på Snapchat, sender vi deg en bekreftelsesmelding når kontoen din er deaktivert.

Kontoen din blir slettet innen 30 dager. Hvis du vil aktivere kontoen din på nytt før du blir slettet, er det bare å logge på Snapchat.

Håper å se deg snart igjen “