Joyride Hesap Silme

0
77
joyride hesap kapatma

Joyride Hesap Silme

Eğer Joyride hesabını silmek istiyorsanız, şunlara dikkat etmelisin:
Joyride hesap silme işlemin geri alınamaz. Verilerin silinecektir ve bu durum geri alınamaz.
Eğer VIP üyeysen, hesabını sildiğinde premium üyeliğin de sona ereceğini unutmamanız gerekiyor. Joyride hesabımızı uygulama üzerinden silebiliriz.

Joyride Uygulamasını açıyoruz ve aşağıdaki adımları sırasıyla uyguluyoruz.

profil > ayarlar > hesap > hesabı sil

– Hesabı Sil yazısına tıkladıktan sonra aşağıdaki bilgilendirmeyi okuyor ve “Evet” yazısına tıklıyoruz.

“Hesabı Sil

Üyeliğini iptal etmek ve kullanıcı hesabını silmek mi istiyordun? Bu eylem geri alınamaz. Verilerin tamamen silinecektir.”

– Sonraki adımda Joyride hesabımızı neden silmek istediğimizi belirtiyoruz.

joyride hesap silme
joyride hesap silme

– Gelecek ekranda bir şey belirtmeden “Kaydet” yazısına tıklıyor ve devam ediyoruz. Joyride hesabımız silinmiştir.