Meetville Hesabı Nasıl Silinir

delete meetville account

Meetville Hesabı Nasıl Silinir

Meetville Hesabı Nasıl Silinir: Meetville akıllı eşleme ile ortak ilgi alanlarınıza, değerlere ve inançlarınıza göre en iyi eşleşmeyi bulmanıza, psikolojik uyumluluğunuzu test etmenize yardımcı olacaktır. Fotoğraf ekleyerek ve profilinizi tamamlayarak çok daha fazla eşleşme bulun. Meetville arkadaş, ruh eşi, hayran, evlilik, bir erkek veya kız arkadaş, bir sırdaş veya sadece vakit geçirmenize olanak tanıyan bir uygulamadır.

 

*ÖNEMLİ* VIP üyeliğin varsa hesabını silmek, oturumu sonlandırmak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırmak üyeliğini sonlandırmaz. Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntemiyle ile yaptıysanız ( Play Store/App Store, kredi kartı, ön ödemeli kart) yine aynı yöntemle iptal ettirmeniz gerekmektedir.

 

Google Play Store Üzerinden Abonelik İptal Etme:
* Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
* Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
* Menü Abonelikler’e dokunun.
* İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
* Aboneliği iptal et’e dokunun.

iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda Abonelik İptal Etme:
* Ayarlar uygulamasını açın.
* Adınıza dokunun.
*Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler“i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)
* Yönetmek istediğiniz aboneliğe dokunun. Aradığınız aboneliği görmüyor musunuz?
* Aboneliği İptal Et’e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmez.

 

Meetville Hesabımı Nasıl Silerim

VIP üyeliğinizi iptal ettiyseniz veya VIP üyeliğiniz yoksa Meetville hesabınızı silmeye geçebilirsiniz.

Meetville hesabınızı silmek için mobil uygulamasını açın ve sırasıyla “Profil > Ayarlar (dişli çark) > Hesap Ayarları > Hesabımı Sil” adımlarını tıklayın.

Hesabınızı silme sebebinizi belirtin ve silme işlemini tamamlamak için devam edin.

Meetville hesabınız silinmiştir.