Lazada Hesap Silme

    Lazada Hesap Silme

    Lazada Hesap Silme: Güneydoğu Asya’nın önde gelen e-ticaret platformu olan Lazada Group, Maximilian Bittner tarafından 2012 yılında Roket İnternet’in desteğiyle kurulan uluslararası bir e-ticaret şirketidir. Geniş satıcı ve ürüne sahip ve 2030’a kadar 300 milyon müşteriye hizmet vermeyi amaçlıyor. Lazada, nisan 2016’da Alibaba Groupa katılmıştır.

    Siteleri, kendi depolarından müşterilere envanter satan bir iş modeli ile Mart 2012’de hizmete girdi. 2013 yılında, üçüncü taraf perakendecilerin ürünlerini Lazada’nın sitesi üzerinden satmasına izin veren bir pazar modeli ekledi; pazar 2014’ün sonuna kadar satışlarının% 65’ini oluşturdu. Ağustos 2018’de Lazada, ortalama aylık web ziyaretlerine dayanarak Güneydoğu Asya’daki en büyük e-ticaret operatörüdür.

     

    Lazada Hesabı Nasıl Silinir

    Sipariş durumu sorgulaması, iptali ve iadeleri için Lazada hesabınıza giriş yapın ve Siparişlerim’ e gidin. Hesabınızda bekleyen etkin bir siparişiniz varsa, sipariş aldığınızda veya siparişinizi iptal ettikten sonra hesabınızı devre dışı bırakmak için başvuru yapın.  

    Chat Now” aracılığıyla Lazada müşteri temsilcileri ile iletişime geçin ve “Please permanently delete my Lazada account” yazıp Lazada hesabınızı devre dışı bırakmayı isteyebilirsiniz.

    İşlem tamamlandığında, e-posta adresinize bağlı Lazada hesabı devre dışı bırakılacaktır.

    Bu hesabın devre dışı bırakılması şu anlama gelir:

    – E-posta adresi artık bir Lazada hesabına kaydolmak için yeniden kullanılamaz
    – Yorumlarınız ve satın alma geçmişiniz dahil olmak üzere müşteri profilinize erişiminiz olmayacak
    – Bu hesaptaki siparişler için iade ve geri ödemeler işlenemez.