Floryday Hesabı Nasıl Silinir

    Floryday Hesabı Nasıl Silinir

    Floryday Hesabı Nasıl Silinir: Floryday, moda giyim ve moda aksesuarlarını sunan çevrimiçi bir alışveriş merkezidir. Hong Kong’da kayıtlı Floryday, ürünleri küresel olarak dağıtılır ve dünya çapında 100’den fazla ülkeye gönderir. ZC Holding (HK) çatısı altında faaliyet gösteren floryday hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.

     

    Floryday hesabını silmeye geçmeden önce sipariş ettiğiniz ürünleriniz ve iade ürünlerinizin olmadığına dikkat ediniz.

     

     

    Floryday Hesabımı Nasıl Silerim

    Floryday hesabını silmek çokta kolay değil. İnternet sitesinde veya mobil uygulamasında herhangi bir seçenek sunulmuyor ama yapılacak birkaç şey var.

    İlk olarak web sitesinde oturum açın ve https://www.floryday.com/contact-us.html bağlantı adresine tıklayın. Floryday müşteri temsilcileri ile canlı görüşün ve hesabın silinmesini isteyin.

    Diğer seçenek web sitesinde oturum açın https://www.floryday.com/about/email.php?type=pre_sales&code=contact bağlantı adresine tıklayın. İletişim formu açılacak. Üyelik bilgilerinizi yazın ve mesaj bölümüne “Please permanently delete my floryday account and all my personal information “ yazın ve gönderin.

    Son olarak kayıtlı e-posta adresinden [email protected] e-posta adresine bir mail göndermek.  “Please permanently delete my floryday account and all my personal information” yazın ve gönderin.

     

    Ayrıca Floryday platformuna facebook veya google ile oturum açıyorsanız aşağıdaki yazılanları uygulayın.

     

    Facebook ile giriş yapıyorsanız:

    – Facebook’un sağ üst köşesinden menüye tıklayın.

    – Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve ardından “Ayarlar“‘a tıklayın.

    – Sol menüden Uygulamalar ve İnternet Siteleri’ne tıklayın.

    – Kaldırmak istediğiniz uygulama veya oyunların yanındaki kutuya tıklayın.
    Kaldır’a tıklayın.

    – Uygulamayı veya oyunu kaldırmanızın ardından, uygulama veya oyun zaman tünelinizde paylaşımda bulunamaz. Eski bir gönderiyi görmeye devam ediyorsanız, gönderiyi kaldırabilirsiniz.

     

     

    Google Mail ile giriş yapıyorsanız:

    – Gmail hesabınızda oturum açın ve https://myaccount.google.com/u/3/permissions adresine tıklayın

    – Kaldırmak istediğiniz uygulama veya hizmeti seçin.

    – Erişimi Kaldır’ı seçin.