Gucci Hesabımı Nasıl Silerim

    Gucci Hesabımı Nasıl Silerim

    Gucci hesabımı nasıl silerim işlemine geçmeden önce dilerseniz Gucci uygulaması ile alakalı biraz daha fazla bilgi sahibi olalım. Uygulamaya getirdiği son güncelleme ile Gucci, son derece radikal değişikliklere imza attı. Değişiklikler sayesinde uygulamaya Gucci Arcade gibi kullanıcılara eğlence sunmaya yönelik çok önemli özellikler getirildi.

    Özellikle, uygulamanın bu yeni güncellemesi, GG Psychedelic giyim koleksiyonu gibi birçok yeni koleksiyonu daha bünyesine kattı.

    Şu an için bu yeni güncelleme bütün akıllı telefon uygulama mağazalarında kullanılabilir durumdadır. Hem App Store’da hem de Google Play’de bulunan yeni güncellemeyi sadece birkaç tık ile telefonunuza yükleyebilirsiniz.

    Gucci uygulaması uygulama içerisinde beş farklı varyasyona bölünmüştür. Birincisi marka hakkında bilgi edinebileceğiniz, kişisel duvar kağıtlarını indirebileceğiniz ve fotoğraflarınıza filtre uygulayabileceğiniz bölümdür.

    Artırılmış gerçeklik deneme bölümü ile bütün Gucci ürünlerini hem üzerinizde hem evinizde dekor olarak canlı şekilde kameranızı kullanarak denemeniz mümkündür. Gucci Arcade, GG Psychedelic gibi yeni klasik oyunlarla zenginleştirilirken, başka bir bölüm canlı yayınlara ve podyum görünümlerine ayrılmıştır.

    Uygulamanın arcade oyun bulunan bölümüne ise bir uzay gemisi ile asteroidleri parçaladığınız ve oldukça psychedelic öğeler barındıran, 70’lerin atari oyunlarını andıran bir oyun eklendi.

    Uygulamanın mağazalar bölümünde ülkenizde ve şehrinizde size en yakın bulunan Gucci mağazalarını bulabilir, hatta rakiplerinizle yarışacak bu mağazaları ziyaret ettikten sonra bazı rozetler toplayarak indirimlerden ve ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

    Ayrıca hem sitede hem de uygulamada kullanabilmek için kendinize yeni bir profil oluşturabilir ve bu profili kolay bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

     

    Gucci Hesabı Nasıl Silinir

    Gucci akıllı telefon uygulaması ne kadar harika özellikler barındırsa ve günden güne kendini geliştiriyor olsa da kişisel sebeplerden ötürü bu uygulama hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Peki, Gucci hesap silme işlemini nasıl yapacaksınız?

    Öncelikle Gucci uygulamasındaki hesabınızın genel olarak Gucci web sitesi ve Gucci ağı ile bağlantıda olduğunu bilmelisiniz. Bu şu demek oluyor, Gucci uygulamasına üye olduğunda aynı zamanda Gucci web sitesine üye oluyorsunuz.

    • Gucci web sitesine giriş yapın.
    • Sisteme kayıt yaparken kullandığınız erişim bilgilerini girin.
    • İlk olarak “My Gucci Account > Account Settings > Delete Account > Delete My Account” adımlarına takip edin.
    • İlgili tüm bilgilerinizi silmemizi isterseniz lütfen “[email protected]” ile iletişime geçin
    gucci hesabımı nasıl silerim
    gucci hesabımı nasıl silerim

    Bu kadar. Bu işlemlerin ardından Gucci hesabınız silinecektir. Duruma göre işlemin tam olarak tamamlanmasının ve hesabınızın silinmesinin 24 ila 48 saat kadar sürebileceğini unutmayın.

    Aynı e-posta ile tekrar sisteme üye olmak isterseniz biraz beklemeniz gerekebilir.

     

    Apple ile giriş yapıyorsanız:

    Apple ile Giriş Yap ile kullandığınız uygulamaların listesini görmek ve her biri için tercihlerinizi yönetmek için aygıtınızdaki Apple Kimliği ayarlarına gidin veya Apple Kimliği hesap sayfanızda oturum açın.

    iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda
    – Ayarlar uygulamasını açın ve adınıza dokunun.
    – Şifre ve Güvenlik’e dokunun.
    – Apple Kimliğinizi Kullanan Uygulamalar’a dokunun.

    Mac’inizde
    – Elma menüsünü seçin ve Sistem Tercihleri’ni tıklayın.
    – Apple Kimliği’ne tıklayın ve Şifre ve Güvenlik’i seçin.
    – Düzenle’yi tıklayın.

    İnternette
    – appleid.apple.com’da oturum açın.
    – Güvenlik bölümüne gidin. Apple ile Giriş Yap bölümünden “ Uygulamaları ve web sitelerini yönet ”i seçin .
    – Yönet’i seçin.

     

    GMail ile giriş yapıyorsanız:

    – Gmail hesabınızda oturum açın ve https://myaccount.google.com/u/3/permissions adresini kopyalayın ve tarayıcının adres çubuğuna yapıştırın.

    – Kaldırmak istediğiniz uygulamayı veya hizmeti seçin.

    – Erişimi Kaldır‘ı seçin.