Hur Tar Jag Bort Mitt OkRu-Konto

  Hur Tar Jag Bort Mitt OkRu-Konto

  Hur Tar Jag Bort Mitt OkRu-Konto: Ok.ru grundades av Albert Popkov den 4 mars 2006 och är en populär webbplats för sociala nätverk i Ryssland. Ok.ru har 10 miljoner dagliga besökare och mer än 45 miljoner registrerade användare.

   

  Utvalda Odnoklassniki-Funktioner

  – Se gratis La Liga och Serie A. Titta på spanska och italienska fotbollsmästerskapsströmmar!
  – Titta på sportsändningar och premiärer av viktiga matcher.
  – Live-sändning, ladda upp foton, gå med i intressanta grupper eller skapa dina egna grupper.
  – Dela dina känslor via “klasser”, virtuella presenter, kort, kommentarer, klistermärken.
  – Ring din familj och vänner med ljud och video. Det låter dig lägga till upp till 100 deltagare till chatten och dela skärmen.
  – Läs nyhetsflödet. Ta reda på vad som händer i världen och vad dina vänner är intresserade av.
  – Prenumerera på bloggare och se deras inlägg.
  – Titta på sportevenemang, intervjuer, talkshow och konserter vart du vill. Se nya album, lyssna på musik och dela strömmande hits.
  – Spela spännande spel från din smartphone med Odnoklassniki-appen.
  – Du kan marknadsföra ditt företag, produkter och tjänster genom applikationen.
  – Användare kan ringa dig direkt från appen eller ansluta den virtuella telefonen för vanliga röst- och videosamtal.

   

   

  Kan Data Återställas Efter Profilradering?

  Om det inte har gått 90 dagar sedan det raderade kontot och telefonnumret har lagts till i profilen kan det återställas. Om dessa villkor inte är uppfyllda är det omöjligt att återställa din profil. Men om din profil har blockerats men inte raderats kan du kontakta kundsupportteamet så kan din profil återställas.

  När en profil raderas är det inte bara personlig information som tas bort utan också foton, grupper du har skapat, chattar med vänner, märken, kommentarer, spelprestationer och mycket mer.

  Efter att Ok.ru-kontot har raderats kan telefonnummer och e-postadress som är länkat till ditt konto inte användas i en annan profil på Ok.ru-webbplatsen på 90 dagar.

   

  Hur Tar Jag Bort Mitt Odnoklassniki-Konto Från Telefonen?

  Din Odnoklassniki-profil raderas inte från mobilapplikationen. Öppna dock webbläsaren på din telefon och logga in på ditt Odnoklassniki-konto och följ stegen nedan.

   

  Ta Bort Odnoklassniki-Konto

  – För att radera vårt Ok.ru-konto, klicka först på länken https://ok.ru/regulations och gå längst ner på sidan som öppnas och klicka på ta bort profil.

  – Välj ditt alternativ från sidan som öppnas, skriv ditt lösenord och klicka på radera-knappen. Ditt Odnoklassniki-konto kommer att raderas.