Playsee Hesabı Nasıl Silinir

    Playsee Hesabı Nasıl Silinir

    Playsee Hesabı Nasıl Silinir: Playsee, şirketinizi bir işletme hesabıyla tanıtmanıza da yardımcı olabilir. Bu yazıda Playsee’nin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını ve Playsee hesabının nasıl silineceğini açıklıyoruz.

     

    Playsee nedir?

    Sosyal ağlar günlük hayatımızın bir parçası ve bizi şaşırtan yeni işlevler içeriyor. Playsee örneğinde, konum belirleme taçtaki mücevherdir. Orada sizin ve başkalarının deneyimleri bir dünya haritasına kaydedilir. Şehrinizdeki veya ülkenizdeki YouTuber’ların videoları veya hatta diğer popüler şehirlerin sakinlerinin videoları aracılığıyla hangi yeri keşfedeceğinize siz karar verirsiniz.

     

     

    Playsee nedir ve nasıl çalışır?

    Playsee ile yerel eğilimleri keşfedebilir ve paylaşabilir ve hayalinizdeki destinasyonları küresel bir toplulukla paylaşabilirsiniz. Bu sosyal ağ, kısa videolar aracılığıyla sanal geziler yapmanızı sağlayan bir harita gibi düzenlendiği için TikTok, Instagram ve Google Haritaların özelliklerini bir araya getirmesiyle tanınır.

     

     

    Nasıl bir işletme hesabı oluştururum?

    Playsee dinamiği, içerik yüklemek, konumlarını belirtmek ve müşterilerine sunabilecekleri deneyimi vurgulamak isteyen şirketler için çok kullanışlıdır.

    Bir işletme hesabı oluşturmak ücretsizdir ve bunu bu web sitesinde veya üç satırlı menüyü (sağ üst köşede) tıklayarak ve ardından Profili Değiştir> İşletme Hesabına Yükselt’i seçerek kişisel bir hesaptan yapabilirsiniz. Ardından formu işletme ayrıntılarınızla doldurun.

    Bir işletme hesabıyla, özendirme amacıyla bir bütçe seçmek için kullanabileceğiniz Playsee Ads gibi yeni özelliklere ve araçlara erişebilirsiniz.

     

     

    Playsee Premium Aboneliğini İptal Et

    Playsee VIP üyeliğiniz, Playsee Premium üyeliğinizi sonlandırarak, uygulamadaki oturumu sonlandırarak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırarak veya hesabınızı devre dışı bırakarak sona ermez.

    Playsee Pro aboneliğinizi yenilemekten kaçınmak için aboneliğiniz sona ermeden en az 24 saat önce otomatik yenilemeyi kapatmalısınız. Google Play-App Store hesap ayarlarınızdan otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz.

     

    Satın alma işleminizi yapmak için hangi ödeme yöntemini kullanırsanız kullanın (Play Store, App Store veya diğer ödeme yöntemleri), Playsee Pro aboneliğinizi aynı yöntemle iptal etmeniz gerekir. Bunu Playsee Pro aboneliğiniz yenilenmeden en az 24 saat önce yapmalısınız.

     

    Google Play Store’da Playsee Pro Aboneliğini İptal Et:

    * Android cihazınızdan Google Play Store. açık.

    * Doğru Google Hesabında oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.

    * Menü Abonelikleri’ne dokunun.

    * Playsee aboneliğini seçin.

    * Aboneliği iptal et’e dokunun.

     

    iPhone, iPad veya iPod Touch cihazınızda Playsee Pro Aboneliğini İptal Etme:

    * Ayarlar uygulamasını açın.

    * Adınıza dokunun.

    *Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler”i görmüyorsanız, bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Görüntüle’ye dokunun, oturum açın, Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)

    * Playsee aboneliğini seçin.

    * Aboneliği İptal Et’e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız, abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmeyecektir.

     

     

    Playsee Hesabı Nasıl Silinir

    Uygulamayı kullanarak Playsee hesabını silmek mümkün değildir . [email protected]
    Hesabınızı silmek istediğiniz e-posta adresine bir e-posta gönderin. Profil bilgilerinizi değiştirin, yayınladığınız her şeyi silin, tekrar oturum açın ve uygulamayı kaldırın. Giriş yapmazsanız, playsee hesabınızı yine de siler.

     

    Facebook Uygulama İzinlerini Kaldırma:

    – Facebook’un sağ üst köşesindeki menüye tıklayın.

    – Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve ardından ” Ayarlar “a tıklayın.

    – Sol menüden Uygulamalar ve Web Siteleri’ ne tıklayın.

    – Kaldırmak istediğiniz uygulamaların veya oyunların yanındaki kutuya tıklayın.
    Kaldır‘ı tıklayın.

    – Uygulamayı veya oyunu kaldırdıktan sonra, uygulama veya oyun zaman tünelinizde yayınlanamaz. Hâlâ eski bir gönderi görüyorsanız, onu kaldırabilirsiniz.

     

    Google’ın İzin Verdiği Uygulamalar:
    – Gmail hesabınızda oturum açın ve https://myaccount.google.com/u/3/permissions
    öğesini tıklayın – Kaldırmak istediğiniz uygulamayı veya hizmeti seçin.
    – Erişimi Kaldır’ı seçin.