StockX Hesabımı Nasıl Silerim

    StockX Hesabımı Nasıl Silerim

    StockX Hesabımı Nasıl Silerim: StockX 2015-2016 yıllarında Chris Kaufman, Dan Gilbert, Greg Schwartz ve Josh Luber tarafından kuruldu. Şirketin 800 çalışanı ile birlikte merkezi Detroit’te bulunuyor.

     

    StockX Nasıl Çalışır

    StockX, alıcılar ve satıcılar arasında açık artırmaların ardından işlem ve ücretlerini toplayan çevrimiçi bir pazar yeri olarak hizmet eder.

    StockX, satın alınan ürün veya ürünleri doğrulamak için StockX tesislerine incelemeye gönderir. Doğrulanmış ürünler alıcılara gönderilir.

     

    StockX Hesabı Nasıl Silinir

    StockX hesabınızı silme talebi kişisel verilerinizin silinmesi ile sonuçlanacaktır. Silme işlemi geri alınamaz.

    StockX hesabını mobil uygulamasında veya web sitesinde kapatamazsınız. Hesabınızı silmek için https://stockx.static.services.wirewheel.io/deleteMyself bağlantısını kopyalayın ve tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.

    – Açılan formu doldurun ve gönderin.

    – E-posta adresinize gelen bağlantıya 30 dakika içinde tıkla.

    – Açılan sayfada “Begin Verification” butonuna tıkla.

    – Veri Gizliliği Talebi formunu doldur ve “SUBMIT”  butonuna tıkla.

     

    Stockx hesabınız 30 güne kadar kapatılacak. Hesabınız kapatılıncaya kadar e-posta adresinize gelecek olan mailleri saklayın.

     

     

    Facebook ile giriş yapıyorsanız:

    – Facebook’un sağ üst köşesindeki menüye tıklayın.
    – Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve ardından “Ayarlar”a tıklayın.
    – Sol menüden Uygulamalar ve Web Siteleri’ne tıklayın.
    – Kaldırmak istediğiniz uygulamaların veya oyunların yanındaki kutuyu tıklayın.
    Kaldır’ı tıklayın.

    – Uygulamayı veya oyunu kaldırdıktan sonra, uygulama veya oyun zaman tünelinizde yayınlanamaz. Hala eski bir gönderi görüyorsanız, kaldırabilirsiniz.

     

    Google Mail ile giriş yapıyorsanız:

    – Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra https://myaccount.google.com/u/3/permissions bağlantısını kopyalayın ve tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.
    – Kaldırmak istediğiniz uygulamayı veya hizmeti seçin.
    – Erişimi Kaldır’ı seçin.