Ta Bort Snapchat Konto

  Ta Bort Snapchat Konto

  Ta Bort Snapchat Konto: Snapchat; Utvecklad av Evan Spiegel, Reggie Brown och Bobby Murphy, är det en applikation för snabbmeddelanden som lanserades 2011 med plattformsfunktionalitet. Tillåter användare att skicka text, ljud, foton och videor till varandra

  Snapchat har en funktion där användare kan ta videor och foton, kommentera videor och foton de tar.

   

  Så Här Tar Du Bort Ett Snapchat-Konto

  Du kan inte ta bort ditt Snapchat-konto via mobilapplikationen. Logga in på https://www.snapchat.com/ med ditt användarnamn och lösenord och följ stegen nedan.

   

  ta bort snapchat konto
  ta bort snapchat konto

  1- Klicka på https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account för att gå till borttagningssidan så snart som möjligt efter inloggning.

  2- Följande förklaring visas.

   

  “Ta bort kontot

  Hur är det, lämnar du oss?

  Om du är säker på att du vill ta bort ditt konto, ange ditt användarnamn och lösenord nedan och klicka på Fortsätt.

  Ditt konto kommer att inaktiveras så att dina vänner inte längre kan kontakta dig på Snapchat. Ditt konto raderas efter 30 dagar. Om du vill återaktivera ditt konto innan du raderas loggar du bara in på Snapchat.

  Viktig anmärkning: Om du har begärt dina uppgifter och den inte har nått dig ännu, vänta tills dina data kommer först och ta bort ditt konto efter att du laddat ner dem. När ditt konto har raderats kommer vi inte att kunna nå dig. ”

   

  3- Om du är säker på att du vill ta bort ditt konto, ange ditt användarnamn och lösenord nedan och klicka sedan på “Fortsätt” -knappen.

  4- Ditt Snapchat-konto raderas inom 30 dagar

   

  “Konto inaktiverat

  Ditt konto kommer att inaktiveras snart. Om du har en verifierad e-postadress på Snapchat skickar vi ett bekräftelsemeddelande när ditt konto inaktiveras.

  Ditt konto raderas inom 30 dagar. Om du vill återaktivera ditt konto innan du raderas loggar du bara in på Snapchat.

  Hoppas att ses snart igen “