ZAKZAK Pro Hesabı Nasıl Silinir

ZAKZAK Pro Hesabı Nasıl Silinir

ZAKZAK Pro Hesabı Nasıl Silinir: ZAKZAK Pro, canlı sohbet uygulamasıdır. ZAKZAK Pro Uygulamasını yükledim ve açtığım andan itibaren üst üste mesajlar, fotoğraflar ve görüntülü aramalar gelmeye başladı. Hakkında açıklama yapmaya değecek bir uygulama değil

ZAKZAK Pro uygulamasında ücretsiz üyeliğiniz varsa kişisel bilgilerinizi, fotoğraf, video ve mesajlarını silin ve uygulamayı kaldırın.

Ayrıca zakzakproteam@gmail.com ve cs_pay@theveego.com e-posta adreslerine hesabınızın silinmesini talep edeceğiniz mail yollayın.

 

 

ZAKZAK Pro Premium Aboneliği İptal Edin

*ÖNEMLİ*  ZAKZAK Pro Premium üyeliğinizi, uygulamada oturumu sonlandırmak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırmak veya hesabınızı devre dışı bırakmak ile ZAKZAK Pro VIP üyeliğinizi sona ermez.

ZAKZAK Pro üyeliğiniz yenilemeyi önlemek için, aboneliğinizin sona ermesinden en az 24 saat önce otomatik yenilemeyi kapatmanız gerekir. Otomatik olarak yenilemeyi Google Play- App Store hesap ayarlarınızdan kapatabilirsiniz.

Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntemiyle ile yaptıysanız (Play Store, App Store veya diğer ödeme yöntemleri) yine aynı yöntemle ZAKZAK Pro aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir.

Bunu ZAKZAK Pro aboneliğiniz yenilenmeden en az 24 saat öncesinde yapmanız gerekir.

 

 

Google Play Store Üzerinden ZAKZAK Pro Aboneliği İptal Edin:

* Android cihazınızdan Google Play Store’u. açın.

* Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.

* Menü Abonelikler’e dokunun.

* ZAKZAK Pro aboneliğini seçin.

* Aboneliği iptal et’e dokunun.

 

iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda ZAKZAK Pro Aboneliği İptal Edin:

* Ayarlar uygulamasını açın.

* Adınıza dokunun.

*Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler”i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)

* ZAKZAK Pro aboneliğini seçin.

* Aboneliği İptal Et’e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmez.