Band Hesabı Nasıl Silinir

    Band Hesabı Nasıl Silinir

    Band Hesabı Nasıl Silinir: Naver Corporation tarafından oluşturulan BAND grup iletişimini kolaylaştıran amaçlı kurulmuş mobil topluluk uygulamasıdır. Band uygulaması iOS, Android ve masaüstünde kullanılabilir. Kullanıcılar, bu grupların amacına bağlı olarak farklı grupların üyeleriyle iletişim kurmak için ayrı alanlar oluşturabilir.

    Grup türleri arasında yürüyüş grupları, spor takımları, kampüs grupları, takımlar, arkadaşlar, inanç grupları, aile gibi mevcut çevrelerin yanı sıra oyuncular, hobiciler ve hayranlar için olanlar gibi uygulama içinde de aranabilir olan ilgi alanına dayalı gruplar bulunur.

     

     

    Band Hesabımı Nasıl Silerim

    BAND hesabınızı silerseniz, profiliniz, satın alma ve indirme geçmişleriniz ve BAND Game hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Ayrıca tüm Gruplarınızdan / Sayfalarınızdan kaldırılacaksınız ve yüklediğiniz içeriği görüntülemenize, düzenlemenize veya silmenize izin verilmeyecek.

    Band hesabı mobil uygulamasında ve web sitesinde silinebilir.

    İnternet sitesinden Band hesabını silmek için https://band.us/ adresinde oturum açın.
    Profil > Settings” adımlarına tıklayın. Sayfayı aşağı kaydırın ve “Request” e tıklayın. Aşağıdaki uyarı çıkacak.

    If you delete BAND account:
    – Your profile, histories of purchases and downloads and BAND Game account will be deleted permanently.

    – You will be removed from all your Bands/Pages and it will not be allowed to view, edit or delete contents you have uploaded. Please edit or delete beforehand in case you need.

    If you want leave only one Band?
    Go to the Band you’d like to leave,
    follow [More > Leave this Band] to leave.”

    “BAND hesabını silerseniz:
    – Profiliniz, satın alma ve indirme geçmişleriniz ve BAND Game hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

    – Tüm Gruplarınızdan / Sayfalarınızdan kaldırılacaksınız ve yüklediğiniz içeriği görüntülemenize, düzenlemenize veya silmenize izin verilmeyecek. İhtiyaç duymanız durumunda lütfen önceden düzenleyin veya silin.

    Sadece bir Grup bırakmak istiyorsanız?
    Ayrılmak istediğiniz gruba gidin,
    Ayrılmak için [More > Leave this Band] ‘ı takip edin. ”

    Onaylayın ve “Delete Account > Yes” butonuna tıklayın.
    Band hesabınız silinmiştir.

    Band hesabını mobil uygulamadan silmek için hesabınızda oturum açın ve “Menu > Settings > Delete Account > Yes

    Band hesabınız kalıcı olarak silinmiştir.