Uplive Hesabı Nasıl Silinir

    Uplive Hesabı Nasıl Silinir

    Uplive Hesabı Nasıl Silinir: Temmuz 2016’da kurulan UpLive, canlı yayın uygulamalarından biridir. Uplive’de akustik gitar şarkıları dinleyebilir, en sevdiğiniz filmi tartışabilir, egzotik kültürler hakkında bilgi edinebilir veya sohbet edebilirsiniz.

     

    Uplive Hesabımı Nasıl Silerim

    Mobil uygulamasında veya web sitesinde Uplive üyeliğinizi silmek için herhangi bir seçenek sunulmamış. E-posta göndererek Uplive hesabınızı silemezsiniz.

    Mobil uygulaması üzerinden müşteri hizmetleri ile görüşüp hesabımın silinmesini istedim. Fakat Uplive hesap silme işleminin bulunmadığını bildirdiler.

     

    Uplive Hesabı Nasıl Silinir
    Uplive Hesabı Nasıl Silinir

     

    Ücretsiz bir Uplive üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi değiştirin, mesajları, fotoğraf ve videolarınızı silin ve uygulamayı kaldırın.

    Premium üyeliğiniz varsa önce premium üyeliğinizi iptal edin. Premium üyeliğiniz iptal edildikten sonra üyelik bilgilerinizi değiştirin, mesajları, fotoğraf ve videolarınızı silin ve uygulamayı kaldırın

    Eğer premium üyeliğiniz varsa ve nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız aşağıda bunun açıklamasını yaptık.

     

    Uplive Premium Üyelik İptali

    Uplive Premium üyeliğiniz varsa, uygulamada oturumu sonlandırmak veya uygulamayı cihazınızdan kaldırmak ile VIP üyeliğinizi sona ermez. Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntemiyle ile yaptıysanız (Play Store, App Store vb.) yine aynı yöntemle iptal ettirmeniz gerekmektedir. Bunu abonelik yenilenmeden en az 24 saat öncesinde yapmanız gerekir.

     

    Google Play Store Üzerinden Abonelik İptal Etme:
    * Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
    * Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
    * Menü Abonelikler’e dokunun.
    * İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
    * Aboneliği iptal et’e dokunun.

    iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda Abonelik İptal Etme:
    * Ayarlar uygulamasını açın.
    * Adınıza dokunun.
    *Abonelikler’e dokunun. (“Abonelikler“i görmüyorsanız bunun yerine “iTunes ve App Store”a dokunun. Apple Kimliğinize, ardından Apple Kimliğini Göster’e dokunun, giriş yapın, aşağı kaydırarak Abonelikler’e gidin ve Abonelikler’e dokunun.)
    * Yönetmek istediğiniz aboneliğe dokunun. Aradığınız aboneliği görmüyor musunuz?
    * Aboneliği İptal Et’e dokunun. Aboneliği İptal Et seçeneğini görmüyorsanız abonelik zaten iptal edilmiştir ve yenilenmez.