Jak Usunąć Konto Joyride

    Jak Usunąć Konto Joyride

    Jak Usunąć Konto Joyride: Joyride to aplikacja randkowa, która umożliwia członkom spotkania, komunikowanie się i flirtowanie. Pomożemy Ci zamknąć Twoje konto w aplikacji Joyride przez Jaumo dzięki naszemu artykułowi „Jak Usunąć Konto Joyride”.

    Joyride to usprawniona gra zręcznościowa z rosnącą serią popularnych mini-gier i ekscytujących oryginalnych formatów!

     

    W Joyride Możesz:
    Graj w szybkie klasyki, takie jak Saper i 2048, w pokojach na żywo i konkursach
    -Odkryj oryginalne nowe gry, takie jak Music Mania i Trivia Crush
    Opublikuj własny pokój gier i zostań gwiazdą jednym kliknięciem
    – Poznawaj nowych znajomych i spotykaj się w pokojach gier
    Rywalizuj i wygrywaj w setkach konkursów na żywo każdego dnia!

     

    Anulowanie Subskrypcji Joyride

    Możesz wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji VIP do 24 godzin przed wygaśnięciem umowy.

    Twoje członkostwo VIP nie będzie już odnawiane i wygasa z końcem wybranego okresu. Jeśli subskrypcja nie zostanie anulowana pod koniec tego okresu, zostanie naliczona opłata za nową kwotę o tej samej wartości, co zamówienie subskrypcji. Kupując subskrypcję, nieużywane części bezpłatnego okresu próbnego są tracone.

    Ważne: należy pamiętać, że usunięcie konta JOYRIDE jest niezależne od subskrypcji i nie powoduje automatycznego anulowania subskrypcji VIP u dostawcy płatności. Możesz to zrobić tylko ręcznie.

    Anuluj subskrypcję ze sklepu Google Play
    1. Sklep Google Play na telefonie lub tablecie z Androidem. Otwórz.
    2. Sprawdź, czy jesteś zalogowany na prawidłowe konto Google.
    3. Wybierz Menu Subskrypcje.
    4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować.
    5. Stuknij Anuluj subskrypcję.
    6. Postępuj zgodnie z instrukcjami.

    Anuluj subskrypcję na swoim iPhonie, iPadzie lub iPodzie Touch
    1. Otwórz aplikację Ustawienia.
    2. Wybierz swoje imię.
    3. Stuknij Subskrypcje. (Jeśli nie widzisz „Subskrypcji”, stuknij zamiast tego „iTunes i App Store”. Stuknij swój Apple ID, a następnie Pokaż Apple ID, zaloguj się, przewiń w dół do Subskrypcji i dotknij Subskrypcje.)
    4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz zarządzać. Nie widzisz subskrypcji, której szukasz?
    5. Stuknij Anuluj subskrypcję. Jeśli nie widzisz opcji Anuluj subskrypcję, subskrypcja została już anulowana i nie zostanie przedłużona.

     

    Jak Mogę Usunąć Moje Konto Joyride?

    Usunięcia konta w Joyride nie można cofnąć. Dane zostaną usunięte i nie można tego cofnąć.

    Otwórz aplikację Joyride i wykonaj kolejno poniższe czynności.

    profil> ustawienia> konto> usuń konto

    – Kliknij „Usuń konto” i kliknij „Tak”.

    – W następnym kroku podaj przyczynę usunięcia konta Joyride i kontynuuj.

    – Kliknij „Zapisz” bez określania czegokolwiek na następnym ekranie. Twoje konto Joyride zostało usunięte.